Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta wifi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAcznę od tego, żę słyszałem o takiej karcie co daje mozliwosc wifi w telefonie. Moja koleżanka mówi ze ma taką. Więc jak jest taka karta to czy na telefonie bez wi fi ta karta bedzie dzialac i nawiąze polaczenie? Prosze szybko pomozcie, i sorry ze pisze w tym dziale ale wydaje sie byc odpowiedni :D

Opublikowano

heh .. 

pewnie ma wbudowane wifi

jeżeli to ma działać to musi to być telefon z androidem wspierający otg usb a takie telefony mają wbudowane wifi

niech poda nazwe swojego telefonu 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Widziałem niedawno samsunga galaxy mini za ok.250zł w Rtv euro może się załapiesz ;)

Telefon nie jest jakiś super dobry ale ma androida oraz możliwość łączenia przez Wifi a widzę że to cię przedewszystkim interesuje :)

Opublikowano

Lg l3 uzywane ma duuuzo mozliwosci jak wgrasz root'a od 100zł w górę sklepowy kosztuje 300zł także za 150 kupisz spokojnie ja mma dwa 1 na abonament a drugi z allegro był bez tylniej klapki i z jakimiś 10 lekkimi rysami na ekranie za 100zł

21278_23_03_12_11_09_58.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...